top of page
Search

Uživo susret Foto Bloom zajednice 07.mart

Updated: Mar 10, 2021

Okupila se odabrana ekipa Foto Bloom zajednice od 5 radoznalih devojaka da otkriju najbolji trenutak i lokaciju za slikanje procvetalog drveća i pravljenje najboljih fotki za društvene mreže.




Neka je nosila mobilni, neka foto apparat , ali sve su bile spremne da svim čulima upiju buđenje proleća. Uz osmeh uputile su se alternativnim stazama da cunjaju, lunjaju i istražuju obalu Dunava u potrazi za idealnim kadrovima tek procvetalog drveća.



Prolaznici su ih ljubopitivo postmatrali, komentarisali ’’ovo je neki photoshooting’’ i verovatno želeli da se pridruže Foto Bloom zajednici. Ako je kojim slučajem to tvoja želja, prva sledeća prilika za uživo druženje je u nedelju 14.marta od 10h. Svi detalji prijave su ovde.


Susret ovih devojaka je bio više nego poseban.


Osim jedinstvenih fotografija koje su zabeležene, desila su se divna prijateljstva. Čak je bilo toliko podudarnosti da su dve devojke imale iste patike, povezale su da imaju zajedničku prijateljicu, neke su se videle posle jako dugo vremena. Sve u svemu, ekipa čarobnica je ovaj put spremno i veselo rešila da se poveže sa najboljom scenografijom, prirodom.





Uz Foto Bloom zajednicu uspešno su otkrile najbolji trenutak i lokaciju za slikanje procvetalog drveća i pravljenje najboljih fotki za društvene mreže. Poznato je koliko je svetlo važno za dobre fotke i ovaj put one su ga imale u izobilju. Usput su razmenile trikove i cake za što bolje fotografije, upoznale se sa biljnim vrstama.


’’Bilo je zabavno, jer je uvek tako kad se nađu slične duše’’ rekla nam je Mariola, novinarka, pesnikinja i prevodilac.


Dva sata zajedničke avanture i druženja su bila dovoljna da se učesnice Foto Bloom zajednice osveže i vrate stvarima koje vole.


Doza inspiracije je ispunila dušu, srce i pokrenula pozitivne vibracije za naredne dane.


Za neke utiske reči ipak nisu dovoljne. Tu su slike da dočaraju barem delić atmosfere. Ipak, uživo iskustvo je ono najbolje. Ono pravo!


Zato se ponovo okupljamo u nedelju 14.marta :)


Svi detalji su ovde.


Prijavi se preko linka https://forms.gle/JjdY77WppNePgbbn8


Dobrodošli u Foto Bloom zajednicu.

🌸📸🌸


~ Probudi čula za čuda i daruj sebi više kontakta sa blagoslovima.~



Fotografije:




31 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page