top of page
Search

Skrivena poruka koju priroda šalje

Updated: Feb 28, 2021

Skrivena poruka koju priroda i drvo trešnje sakura šalje ima fokus na cikličnost prirode oko nas, kao i u nama; na prisutnost u sadašnjem trenutku i ponovnom rađanju.


Japan, latice trešnjing cveta i samuraji podsećaju nas na vrednost mira i uživanja u rađanju proleća.



Poznato je da životni vek trešnjinog cveta traje kratko, do 10 dana, i bilo bi dobro biti precizan u prognozi cvetanja sakure i planiranju lokacija.


Zato


Ukoliko želite zajedno da uživamo u trešnjinom cvetu pridružite se Foto Bloom zajednici u kojoj se ljubitelji fotografije povezuju sa najboljom scenografijom, prirodom. I to uz reke Beograda.


Otkrivamo pravi trenutak i lokaciju za slikanje procvetalog drveća, kao i pravljenje najboljih fotki za ličnu kolekciju, društvene mreže ili takmičenje.


U manjem krugu ljudi cunjamo i lunjamo alternativnim stazama. Radimo sve ono što suštinski ispunjava dušu i srce. Intuitivno se povezujemo sa prirodom, jer znamo da nam je jedino u životu dovoljno plavo-zeleno da nas promeni, osveži, odmori.


Posebno raduje što je u Foto Bloom sve to dozvoljeno i sa ljubimcima.


Kako se postaje član Foto Bloom zajednice?


Popune se tražena polja https://forms.gle/6PpupuQUD8YMtpM7A , nakon čega stiže mejl sa detaljima okupljanja i instrukcijama za nadoknadu od 1500 din.


Svakako, pogledajte video i javite utiske :)


9 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page